Geruchten op back-end ontwikkelaar

Onze koffie-espressomachines worden aldoor frequenter uitgerust met een dataverbinding naar het sites Connect.me platform. Hiermee beschikken over de klandizie inzicht in het toepassen over een automaten en mogen ze die op afstand beheren. Tezamen betreffende jouw collega’s bouw jouw het platform doorlopend bovendien uit betreffende innovatieve mogelijkheden.

Dit doen ze door mobiele applicaties te ontwerpen, programmeren en implementeren vanwege intern toepassing voor grote bedrijven en instellingen. Denk hierbij met een omvangrijke banken en overheidsinstellingen. Deze innovatieve club bestaat in...

De precieze bezigheden met back-end developers haken af over hun specialisme. Over het algemeen houden back-enders zich aan de gang betreffende een eerstvolgende zaken:

Ingeval back-end developer ga je aan de slag met een fantastisch software pakket. Dit pakket zorgt ervoor dat het werk van de client beter is. Je zorgt ervoor het een wensen betreffende een client verwerkt geraken in dit bestaande middel.

PHP kan zijn hierbij een gewilde programmeertaal waarmee deze serverside componenten op bekwaam niveau geraken ontwikkeld.

Vervolgens zorg jouw ervoor dat de ontwikkelde uitkomst via Continuous delivery op een veilige en gecontroleerde methode aan de client opgeleverd wordt. Tijdens de maandelijkse Innovatiedag is er ruimte betreffende de allernieuwste technieken te experimenteren.

Ofwel u dan ook de expertise meteen op interim ofwel op freelance fundering in wilt zetten, en ofwel u dat doet bij of via De Staffing Groep: wij leveren een breed scala uitdagende opdrachten in meerdere branches en sectoren, die bij u behoren!

● Werken in teamverband en toepassen maken met versie- en workflowbeheersystemen zodra Git en JIRA. Ervaring kan zijn ons pre doch geen must.

Wij blijven we een fundamentele keuzes uit de begintijd in ere houden, waaronder dit gebruik over open source software en open standaarden, een hoge mate met flexibiliteit en het mankeren aangaande een winstoogmerk.

Dit kan zijn alles wat ook niet regelrecht merkbaar kan zijn voor de bezoeker over de site: uitlezen over nieuwsberichten uit een database, registeren betreffende read more ons nieuwe gebruiker, uploaden betreffende bestanden, berekeningen, etc.

Wij streven ernaar je in ons week een terugkoppeling te melden naar aanleiding met je CV. Als je wordt uitgenodigd kun jouw een allereerste gesprek verwachten met Kees een Groene (Manager R&D) en een collega Webdeveloper.

Een leuk salaris dat past bij jouw kennis en ervaring Een goede pensioenregeling Reiskosten vergoeding Alle vrijheid om jouw talent te laten bemerken Leuk aantal vakantiedagen

Hier doe jouw zodra ontwikkelaar veel andere kennis en expertise op in ook de diepte mits een breedte aangaande dit vakgebied.

En wat zie jouw zonder JavaScript ofwel met alleen ons tekstbrowser? Is een betekenis betreffende de knoppen verder duidelijk zonder kleur en buiten afbeeldingen? Hebben links duidelijke beschrijvingen en ook niet enkel ‘verdere tip’?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *